Hospitamatching

Hospitamatching

Hospitaverhuur

In Amstelveen wonen veel (eenzame) ouderen. Tegelijk is er veel vraag naar betaalbare starterswoningen. 

Omdat Positief Samen bij veel ouderen over de vloer komt zien wij een mooie win-win situatie. 

Jongeren kunnen op kamers. Ouderen hebben af en toe een praatje en verdienen een extraatje.

 

Zorgvuldige matching

Hospitaverhuur was oorspronkelijk verboden in Amstelveen maar vanaf 2019 is het toegestaan. Wij willen door middel van zorgvuldige matching de eenzaamheid en de woningnood samenbrengen. Hospitmatching; een unieke oplossing.

Ouderen hebben vaak niet de kennis van zaken om een goede selectie te maken maar ook niet de know-how van het plaatsen van een beschikbare kamer online. Dat nemen wij uit handen. 

Daarnaast willen wij een duurzame relatie tussen huurder en verhuurder creëren. Dat doen we door de verhuurder voorop te stellen. De verhuurder mag aangeven wat voor persoon bij hem of haar een kamer mag huren. De huurder is verplicht af en toe een handje te helpen en zo nu en dan een praatje te maken.

Continue monitoring

Wij houden alles in de gaten door langs te gaan, de financiële kant te regelen en alle communicatie rondom eventuele strubbelingen verlopen via ons. Op die manier beschermen we de goede vrede.

Wij koppelen studenten en jongeren aan ouderen die een kamer willen verhuren.

De huurder is verplicht af en toe een handje te helpen en zo nu en dan een praatje te maken. De ouderen worden beschermd door onze selectie en continue monitoring.

Op die manier zorgen we voor een win-win situatie.

Neem contact op met 06 – 38 33 68 83 of stuur een mailtje naar info@positiefsamen.nl