Gezelschap voor U

Gezelschap voor U

Je stopt toch niet met plezier maken omdat je ouder wordt?

Je wordt juist oud omdat je stopt met plezier maken.

Maak plezier !

Wat is er leuker om samen iets te ondernemen?

Wij maken de match voor u !

 

Zoon van deze meneer is met vakantie, vader viert ook vakantie met franse kaasjes en vers fruit op eigen terras!

IMG_4230

Onze mensen hebben allemaal affiniteit met mensen en zijn sociaal bewogen. Door het structurele karakter van onze dienstverlening zorgen we samen met de klant voor een positieve omslag. We begeleiden en adviseren klanten met het doel een actiever sociaal leven te hebben. En daarnaast bieden we op uurbasis gezelschap.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Als U iemand kent die veel tijd kwijt is als mantelzorger dan hebben wij gemotiveerde mensen met een warm hart  die bijvoorbeeld voor een dementerende man of vrouw kunnen zorgen. Op die manier heeft de mantelzorger structureel tijd om een ochtend, middag of  avond in de week voor zichzelf te hebben. Op die manier kun je er als mantelzorger weer tegenaan.

Of als uw ouder(s) in Amstelveen (of omstreken) wonen en u woont ver weg en heeft niet de mogelijkheid om iedere week langs te komen. Dan koppelen wij iemand aan uw ouder(s) die op bezoek komt en gezellig een kopje thee meedrinkt en/ of een korte wandeling maakt.

Een goed voorbeeld van onze dienstverlening was een oudere Hollandse vrouw die getrouwd was met een Surinaamse  man die helaas overleed. De vrouw was alleen en verlangde bijvoorbeeld erg naar de Surinaamse keuken. Er is toen een match ontstaan tussen een Surinaamse vrouw uit ons bestand en de oudere mevrouw. Jarenlang heeft de Surinaamse vrouw gekookt voor haar en aten ze gezellig samen de maaltijd.

Een andere match die we hebben gemaakt is voor een  jongeman  met een beperking die op zichzelf woont ,best veel bezoek krijgt maar dan toch wel eens  alleen  en eenzaam is. Eens in de twee weken komt iemand van Positief Samen gezellig kletsen en bijvoorbeeld samen televisie kijken. Zo krijgt de jongen een positief gevoel en heeft hij ook iets structureelsIMG_2574