Gezelschap voor ouderen in Buitenveldert

Gezelschap voor ouderen in Buitenveldert

Een bekend fenomeen is eenzaamheid onder ouderen. Wij, de posidiva’s van Positief Samen, doen daar iets aan. Wij bieden gezelschap en een positieve instelling voor alle (eenzame) ouderen in en rondom Buitenveldert. Er is genoeg te doen, maar dit is wel zo leuk om samen met iemand te doen!

Gezelschap voor ouderen in Buitenveldert

Buitenveldert als woonplaats

Buitenveldert is voor ouderen een goede plek om te wonen door de vele seniorenwoningen die er zijn, de bosrijke omgeving gelegen in Amsterdam Zuid en een winkelcentrum die vrijwel alle benodigde winkels op één plek biedt.

Actief sociaal leven

Positief Samen zet zich in voor een actiever sociaal leven van ouderen. Soms wonen geliefden niet in de buurt of hebben ouderen vaker behoefte aan gezelschap dan hen gegeven kan worden. Daarbij komen de posidiva’s goed van pas. Zij zorgen voor die gezelligheid en het sociale contact. Gezelligheid kent geen tijd en vooral niet als het aan Positief Samen ligt.

Activiteiten

De Posidiva’s zijn voor vrijwel alle activiteiten in te zetten. Waar nodig bieden zij ook begeleiding, maar vooral veel gezelschap! Houd iemand van lekker eten, maar liever niet alleen? Dan komt er een posidiva lekker koken en samen eten. Toch liever iets actievers? De posidiva’s nemen ouderen graag mee voor een wandeling in het bos. Als het regent kan er thuis een spelletje worden gedaan, tv worden gekeken of gewoon ouderwets gezellig  worden gekletst. Niets is te gek!

De posidiva’s

De posidiva’s zijn allemaal betrokken mensen die graag gezelschap aan ouderen bieden. Positief samen laat u graag kennis maken met iemand waarmee het klikt om vervolgens een vaste posidiva over te vloer te krijgen. Dit biedt een structurele activiteit in de routine, iets om iedere week naar uit te kijken.

In en rondom Buitenveldert zijn er genoeg leuke dingen te doen en beleven, maar het leukste is toch wel om dat samen met iemand te doen. Positief Samen biedt gezelschap voor ouderen in Buitenveldert. Bel of stuur ons een e-mail, voor een vrijblijvend gesprek!