Over ons

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt in verschillende functies was het in 2015 de tijd om zelf te gaan ondernemen. Met de visie voor meer aandacht voor ouderen.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Niemand hoeft eenzaam te zijn. Als jij of een naaste dus een gebrek aan sociale contacten ervaart, kun je contact met ons opnemen.

Wij regelen een perfecte match!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen, jong en oud, een aangenaam leven kan leiden. Wat is er leuker dan een wekelijks babbeltje bij een kop koffie, eens samen koken of een wandeling door het bos?

Positief Samen heeft een AGB code waardoor we uit het persoonsgebonden budget (pgb) betaald kunnen worden  via het zorgkantoor. Tevens staan we vermeld op de website van Amstelveen.

De Posidiva's

Eerst zelf gestart en nu bestrijden we eenzaamheid samen met 22 vaste Posidiva’s.  Zo’n fantastisch team, allemaal mensen met een warm hart en kennis van zaken!

Angela
Dana
Elvira
Inez
Nana
Karin
Renee
Ria

De missie van Positief Samen

  • Mensen zo lang mogelijk zelfstandig en prettig thuis laten wonen
  • Eenzaamheid te verminderen
  • Mantelzorgers ondersteunen
  • Liefdevol omgaan met dementerenden.

Dit alles met humor, betrouwbaarheid en oplossingsgericht met kennis van de gezondheidszorg!

Onze visie

Positief Samen wil voor iedereen een gelukkig en blij leven. En om dat mogelijk te maken kijken we echt naar alle mogelijkheden.

In principe is alles mogelijk voor iedereen.

Samen Positief

Als u nog vragen heeft, kunt u  altijd contact opnemen via telefoon of e-mail dan regelen we een vrijblijvend gesprek. Al onze ondersteunende thuiszorgdiensten in Amstelveen en omstreken zijn namelijk op maat van jouw behoeften.

We maken er werk van om  mensen te koppelen die goed matchen.

Niemand hoeft eenzaam te zijn. Wij maken het leven weer plezierig!