Koffie inloop van Positief Samen

Koffie inloop van Positief Samen

Categorie : Eenzaamheid

Vanaf oktober 2021 kunt u iedere dinsdagochtend koffie komen drinken bij onze koffie inloop!

Positief Samen maakt mensen blij! Onze Posidiva’s komen bij u thuis en geven iedereen die wil genieten van het leven ÈÈn op ÈÈn aandacht en als het kan maken we leuke uitstapjes. Daarnaast ondersteunen we zo ook mantelzorgers zodat zij ook kunnen ontspannen en opladen. Kijkt u gerust op mijn website www.positiefsamen.nl

Het is al een tijd een wens van mij om gezellig wat mensen elkaar te laten ontmoeten bij een kopje koffie. We zijn dan ook erg blij dat we dit nu voor elkaar hebben gekregen in de blokhut naast het openluchttheater.

Elke dinsdagochtend kunt u spontaan binnenlopen vanaf 10 uur. We zijn er tot 13.00 uur. Alle mensen die bij Positief Samen werken heten Posidiva’s en zij ontvangen u graag met een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij.

Iedereen is van harte welkom; jong en oud. Juist de contacten tussen verschillende leeftijden is leuk. Wie weet wat voor leuke ontmoetingen er ontstaan. Wij staan er open voor en ik hoop u te kunnen ontmoeten op onze eerst koffie ochtend op 5 oktober.

Vriendelijke groet, Yvonne Breuker, www.Positiefsamen.nl, 06-38 33 68 83