Tarieven

Tarieven

PGB

Positief Samen kan nu ook betaald worden uit een PGB . Het zorgkantoor heeft ons goedgekeurd als bedrijf!

Ook hebben wij mensen in huis die de hele administratie voor u kunnen regelen, als het eenmaal is aangevraagd en geregeld  loopt het zonder beslommeringen door.

Positief Samen bemiddelt aandacht,  gezelschap  en begeleiding voor u of voor uw ouder(s).

‘Eenzaamheid’ is misschien niet zo’n leuk woord maar het gaat erom dat u of iemand waarvan u houdt positief gezelschap heeft op een structurele manier. Bijvoorbeeld iemand die bij uw wensen past die bij u komt koken en gezellig samen dineert.

Onze mensen hebben verstand van de sociale kaart van Amstelveen waardoor we samen kunnen beoordelen wat we kunnen doen om een actiever sociaal leven te leiden. We willen niet alleen op basis van ons uurtarief gezelschap faciliteren maar ook samen zoeken naar mogelijkheden die wellicht in de buurt te vinden zijn.

Juist voor u als mantelzorger is Positief Samen er voor u.

U kunt een middagje weg en ontspannen om daarna weer uitgerust te mantelzorgen.

Wanneer u contact met ons opneemt doen wij een geheel vrijblijvend 1e gesprek waarin we u behoeften in kaart brengen. Daarna matchen wij u of uw ouder(s) aan de juiste persoon binnen ons bestand.

Ons tarief is voor gezelschap € 25 per uur,  voor begeleiding vragen wij  €40,00

In het weekend en avond gezelschap  € 40,00 euro per uur .

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Yvonne Breuker op 06 – 383 -36 883 of een mail sturen naar info@positiefsamen.nl.