Online winkelen,wordt u de spil van de buurt in Amstelveen

Online winkelen,wordt u de spil van de buurt in Amstelveen

Categorie : Amstelveen

Online winkelen  heeft een enorme vlucht genomen. Daardoor moeten er tegenwoordig veel pakketjes door heel Nederland bezorgd worden.

Alhoewel ik zelf ook wel eens wat online koop, ben ik toch meer van het beleven. Tijdens het echte winkelen maak je nog eens een praatje met deze of gene en zo doe je toch weer contacten op .

Misschien zult u denken wat heeft ( online ) winkelen  te maken met eenzaamheid ? Mijn antwoord is : nou eigenlijk best veel , want als je thuis winkelt is er geen contact en daardoor doe je ook geen leuke ervaring op of kom je misschien iemand tegen die je kent en waarmee je een praatje maakt.

Nu de andere kant van de medaille : Misschien bent u als ouder iemand meer aan huis gebonden en juist voor die groep mensen las ik een goed idee!

Mensen die meer aan huis gebonden zijn kunnen voor mensen in hun buurt pakjes aannemen en worden zo een spil van de staat of buurt.

Twee vliegen in één klap !!

Het mes snijdt namelijk van twee kanten : Een eenzaam of ouder iemand heeft contact en de pakjes vinden zo hun weg naar buurtgenoten die zeer erkentelijk zullen zijn.

Spreekt het u aan : Spil van de buurt of straat te worden?

Yvonne Breuker

Positief Samen